foto

Olga Oniščenko

  • nar. 6.9.1963 (54 let)
    Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skvoz čjornoje stěklo
2016 Ivanovy
2011 Gromozeka
2009 Korotkoje zamykanije
Pozor
2008 Den v Jurjevu
Sad
Tot, kto gasit svět
2007 Krutost
Lilacs
2006 Svjaz
2003 Babka
2001 Sjostry
1996 Vaska Nechměviset
1994 Confidences à un inconnu
1993 Tiché stránky
1991 Zapiski junogo vrača (TV film)
1984 Manka

TV seriály

2017 Otličnica (TV seriál)
2016 Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
Konsultant (TV seriál)
2014 Az vozdam (TV seriál)
Mama Ljuba (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
2013 Major policii (TV seriál)
Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
2012 Otryv (TV seriál)
2010 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Nězvanyje gosti (S04E17)
2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Vtoroje dychanije (S03E09)
2001 Ubojnaja sila 2 (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mnogaja leta (S01E27)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace