foto

Dorothée

  • nar. 14.7.1953 (67 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nicky Larson: Agent amatér
1993 Famille fou rire (TV film)
1980 Hlava nebo orel
Můj strýček z Ameriky
1979 Huba toho druhého
Láska na útěku
1978 Wattoo Wattoo Super Bird

TV seriály

1989 Salut les musclés (TV seriál)
1988 Chôjû sentai Raibuman (TV seriál)
1978 Récré A2 (TV seriál)

Hudební videoklipy

1997 Dorothée - Toutes les chansons du monde (hudební videoklip)
1996 Dorothée - Karimbo (hudební videoklip)
Dorothée - La honte de la famille (hudební videoklip)
1995 Dorothée - Bonheur City (hudební videoklip)
Dorothée - J'ai cherché, j'ai pas trouvé (hudební videoklip)
Dorothée - J'avais un ami (hudební videoklip)
Dorothée - Je rêve (hudební videoklip)
Dorothée - La Queue du chat (hudební videoklip)
Dorothée - Pour quelques jours ou pour toujours (hudební videoklip)
Dorothée - À l'école (hudební videoklip)
1994 Dorothée - Contre l'amour (hudební videoklip)
Dorothée - Je t'aime encore (hudební videoklip)
Dorothée - Non non ne dis pas (hudební videoklip)
1993 Dorothée - Chanson pour un garçon (hudební videoklip)
Dorothée - Ho Doulou (hudební videoklip)
Dorothée - Marjolaine et Nicolas (hudební videoklip)
Dorothée - Si j'ai menti (hudební videoklip)
Dorothée - Si mon cœur avait su (hudební videoklip)
1992 Dorothée - Mourir mon cœur (hudební videoklip)
1991 Dorothée - Le collège des cœurs brisés (hudební videoklip)
Dorothée - Même les baleines (hudební videoklip)
1989 Dorothée - La machine avalé (hudební videoklip)
1988 Dorothée - Attention danger (hudební videoklip)
Dorothée - Bom bom bom (hudební videoklip)
1987 Dorothée - Le Blues de toi (hudební videoklip)
1986 Dorothée - Maman (hudební videoklip)
Dorothée - Tant qu'on a des amis (hudební videoklip)
1985 Dorothée - Allo, allo monsieur l'ordinateur (hudební videoklip)
Dorothée - Les petits Ewoks (hudební videoklip)
Dorothée - Vive les vacances (hudební videoklip)
1984 Dorothée - Le Bon Dieu (hudební videoklip)
Dorothée - Qu'il est bête (hudební videoklip)
1982 Dorothée - Hou ! la menteuse (hudební videoklip)
1981 Dorothée - Rox et Rouky (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2010 Ça va s'Cauet (TV pořad)
1987 Matin Bonheur (TV pořad)

Fanoušci tvůrce