foto

Anthony Straeger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Flesh City
2016 Reborn
2015 Adventurados
Léto '92
V písku - Příslib svobody
World of Leem
2014 12 Theses
2010 Der Zauberlehrling
2009 Call of the Hunter
2004 Rosamunde Pilcher: Sen jednoho léta (TV film)
2000 Pod pískem
1986 Sid a Nancy

TV seriály

1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1987 Pulaski (TV seriál)
1981 That's My Boy (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)

Dokumentární

2013 Inside Web Series (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Reborn

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace