foto

Marcella Plunkett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sing Street
2013 Dark Touch
The Stag
2012 Rafters, The
2011 Stella Days
2009 Labutí píseň: Příběh Occiho Byrna
2007 Ztracený případ
2003 Zonad
2001 Klub sebevrahů
2000 Cinderella (TV film)
Country
1999 Kind of Hush, A
1998 Láska k tanečníkovi (TV film)

TV seriály

2010 Tudorovci (TV seriál)
Smrt monarchie (S04E10)
2001 Bachelors Walk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky