foto

James Weber Brown

  • nar. 14.9.1971 (47 let)
    Cuckfield, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Doom: Annihilation
2015 Mission: Impossible - Národ grázlů
Silent Hours
Writers Retreat
2014 Ohnivá zkáza (TV film)
2012 Tower Block
2011 Radost pro Freddieho (TV film)
2008 The Oxford Murders
2007 Mistério da Estrada de Sintra, O
2005 Meucci (TV film)
Rosamunde Pilcher: Plachetnice lásky (TV film)
2002 Dokonalý pár (TV film)
2001 Sword of Honour (TV film)
1999 Passion Killers (TV film)
1997 Mlýn na červené řece (TV film)

TV seriály

2015 The Coroner (TV seriál)
The Fisherman's Tale (S01E04)
2014 Detectorists (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
In the Forest of the Night (S08E10)
2013 The Politician's Husband (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2012 Law & Order: UK (TV seriál)
Dawn Till Dusk (S06E06)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S08E08)
2007 Nome de Código: Sintra (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Not Going Out (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2005 Ghost Squad, The (TV seriál)
Love Soup (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemný sklep (S08E06)
2004 Vraždy v muzeu (TV seriál)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Teorie chaosu (S09E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace