foto

Jessica Franz

  • nar. 12.4.1978 (41 let)
    Essen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Grey Sheep
2010 The Social Network
2009 Holly Would Show
2008 Zou!
Šípy lásky (TV film)
2007 Blindflug
2006 Der Prinz aus Wanne-Eickel
Vidiots (studentský film)
2005 Pizza Amore (studentský film)
2004 Besser als Schule
Nachtschicht (studentský film)
2003 Der letzte Lude
2002 Schulmädchen (TV film)
Vaya con Dios
2000 Mädchenhandel - Das schmutzige Geschäft mit der Lust (TV film)
1999 Fussball ist unser Leben

TV seriály

2012 Castle na zabití (TV seriál)
Podezření (S05E05)
2010 My Roommate The (TV seriál)
2004 Schulmädchen (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1997 Geliebte Schwestern (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2012 A Child
2009 Holly Would Show
2005 Blind Sushi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace