foto

Roswitha Dierck

  • nar. 1947

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Engel der Gerechtigkeit - Kopfgeld (TV film)
2008 Bloch - Vergeben, nicht vergessen (TV film)
Šípy lásky (TV film)
2006 Dva miliony hledají tátu (TV film)
2005 Die Schwarzwaldklinik - Neue Zeiten (TV film)
2003 On nebo žádný jiný (TV film)
2002 Germanija
2000 Zimmer mit Frühstück (TV film)
1997 Kalkuliertes Risiko (TV film)
1991 Anwalt Abel - Reiche Kunden killt man nicht (TV film)
1990 Anderer Liebhaber, Ein (TV film)

TV seriály

2004 Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor u Gardského jezera (S01E01)
2002 Bloch (TV seriál)
2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1990 Heidi und Erni (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky