foto

Robert Ashby

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Legendy zločinu
2013 Legacy (TV film)
2011 Rosamunde Pilcherová: Ukradené léto (TV film)
2010 Rosamunde Pilcher: Když srdce pláče (TV film)
2008 Chemical Wedding
1998 Jinnah
1996 Vol-au-vent
1989 Countdown to War (TV film)
1987 Love Potion
1984 Pericles, Prince of Tyre (TV film)
1977 Joseph Andrews

TV seriály

2009 Královna (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1981 Borgiové (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Bodie se mstí (S04E02)
1978 Soft Touch, A (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2015 70 Million Animal Mummies: Egypt's Dark Secret (TV film) - vyp.
2009 Tajný agent (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky