foto

Eike Hosenfeld

  • nar. 1974

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Chaos-Queens - Lügen, die von Herzen kommen (TV film)
2017 Kupředu levá
2016 Handwerker und andere Katastrophen (TV film)
Nur eine Handvoll Leben (TV film)
Stadtlandliebe
2015 Aus der Kurve (TV film)
2013 Sein größter Trick
Tatort - Die fette Hoppe (TV film)
2012 Beutolomäus und der falsche Verdacht (TV film)
Láska a jiné trable
Láska na prvním místě (TV film)
O šesti labutích (TV film)
2011 Beutolomäus und der doppelte Weihnachtsmann (TV film)
Frischer Wind (TV film)
Inklusion - gemeinsam anders (TV film)
Linda geht tanzen (TV film)
Lindburgs Fall (TV film)
2010 Empathie - Stumme Schreie (TV film)
Princ a chuďas (TV film)
2009 Baby frei Haus (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tod und das Mädchen (TV film)
Rahel - Eine preußische Affäre (TV film)
Závod
2008 Armer schwarzer Kater
Berlin am Meer
Crash
Die Eisbombe (TV film)
Tajemství Morphusu
2007 Gray Hawk (studentský film)
Overnight
Volně podle plánu
Wenn Liebe doch so einfach wär' (TV film)
Zu schön für mich (TV film)
2006 Beutolomäus kommt zum Weihnachtsmann (TV film)
Drawn in Blood
Herzdamen (TV film)
Krieg der Frauen (TV film)
Rudi
Sieh zu dass du Land gewinnst
Tarinoita Euroopasta
2005 Alright Love
Hallesche Kometen
Kroky k nápravě světa
Polizeiruf 110 - Heimkehr in den Tod (TV film)
Vidíš mě? (TV film)
2004 Bin ich sexy?
Nachbarinnen
Transport
Zkušební táta (TV film)
2003 Devot
Jak opustit bývalého přítele (TV film)
2002 Versteck für einen Hund
Weg!
Wie verliebt man seinen Vater?
2001 Strelitz
Zwei im Frack
2000 39 ½
Mit Bubi heim ins Reich
1999 Der Überflieger (studentský film)
Duft

TV seriály

2019 Řeka života (TV seriál)
Kwai - Familienbande (E06)
2018 Daheim in den Bergen (TV seriál)
Liebesreigen (E02)
Schuld und Vergebung (E01)
2015 Die Bergretter (TV seriál)
Atemlos (S07E06)
Losgetreten (S07E05)
Zwischen Himmel und Hölle (S07E04)
další epizody (6)
2014 Die Bergretter (TV seriál)
Abgeschnitten (S06E06)
Gefangen im Eis (S06E05)
Wettersturz (S06E04)
další epizody (12)
2013 Die Bergretter (TV seriál)
Filmriss (S04E05)
Spurlos (S04E04)
Der Tote im Berg (S04E03)
další epizody (5)
2012 Die Bergretter (TV seriál)
Mit dem Rücken zur Wand (S03E05)
Die Hoffnung stirbt zuletzt (S03E04)
Steinschlag (S03E03)
další epizody (5)
2010 Die Bergretter (TV seriál)
Nur die Hoffnung zählt (S02E12)
Brautflucht (S02E11)
Gefährliche Affäre (S02E10)
další epizody (12)
2009 Beutolomäus und die vergessene Weihnacht (TV seriál)
Die Bergretter (TV seriál)
Was bleibt (S01E04)
Jetzt oder nie (S01E03)
Schmerzhafte Erinnerung (S01E02)
další epizody (4)
Laible und Frisch (TV seriál)
2008 Dr. Molly & Karl (TV seriál)
2007 Beutolomäus und der doppelte Weihnachtsmann (TV seriál)
Beutolomäus und die Prinzessin (TV seriál)
2006 Unsere zehn Gebote (TV seriál)
2005 Beutolomäus sucht den Weihnachtsmann (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
2004 Xmas Xpress (TV seriál)
2003 A-lien & B-lien (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 Válka a já (TV seriál)
2017 Die Sonneninsel
Kolyma, cesta z kostí
2016 Geheimes Kuba (TV seriál)
Kommen Rührgeräte in den Himmel?
2014 Aids - Erbe der Kolonialzeit (TV film)
Göttliche Lage
Projections of America
Žalozpěvy: Černomořská odysea
2013 Beerland
Brehmův život zvířat (TV film)
Zvuk ticha
2011 Kümmel baut
Přelet nad Kremlem (TV film)
2010 Neukölln Unlimited
2009 Kennzeichen Kohl
2006 Fußballgöttinnen
King of Trash, The (TV film)
Tailor Made Dreams - Maßgeschneiderte Träume (TV film)
2004 Střed
2003 Mittendrin (TV film)
2002 Das Leben geht weiter (TV film)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky