foto

Tim Stanzel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Handwerker und andere Katastrophen (TV film)
Stadtlandliebe
2015 Aus der Kurve (TV film)
2013 Sein größter Trick
Tatort - Die fette Hoppe (TV film)
2012 Láska a jiné trable
Láska na prvním místě (TV film)
O šesti labutích (TV film)
2011 Inklusion - gemeinsam anders (TV film)
Linda geht tanzen (TV film)
Lindburgs Fall (TV film)
2010 Empathie - Stumme Schreie (TV film)
2009 Rahel - Eine preußische Affäre (TV film)
Závod

TV seriály

2015 Die Bergretter (TV seriál)
Atemlos (S07E06)
Losgetreten (S07E05)
Zwischen Himmel und Hölle (S07E04)
další epizody (6)
2014 Die Bergretter (TV seriál)
Abgeschnitten (S06E06)
Gefangen im Eis (S06E05)
Wettersturz (S06E04)
další epizody (12)
2013 Die Bergretter (TV seriál)
Filmriss (S04E05)
Spurlos (S04E04)
Der Tote im Berg (S04E03)
další epizody (5)
2012 Die Bergretter (TV seriál)
Mit dem Rücken zur Wand (S03E05)
Die Hoffnung stirbt zuletzt (S03E04)
Steinschlag (S03E03)
další epizody (5)
2010 Die Bergretter (TV seriál)
Nur die Hoffnung zählt (S02E12)
Brautflucht (S02E11)
Gefährliche Affäre (S02E10)
další epizody (12)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Was bleibt (S01E04)
Jetzt oder nie (S01E03)
Schmerzhafte Erinnerung (S01E02)
další epizody (4)
Laible und Frisch (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Kolyma, cesta z kostí
2016 Dear Red Children (TV film)
2014 Aids - Erbe der Kolonialzeit (TV film)
Göttliche Lage
Projections of America
Žalozpěvy: Černomořská odysea
2013 Beerland
Brehmův život zvířat (TV film)
2011 Kümmel baut
Přelet nad Kremlem (TV film)
2010 Neukölln Unlimited

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky