foto

Fay Ripley

  • nar. 28.6.1966 (54 let)
    Wimbledon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Cesta hrůzy (TV film)
2004 Strašidélko Plísňák (TV film)
2002 Dead Gorgeous (TV film)
Green-Eyed Monster (TV film)
Stretford Wives, The (TV film)
2000 I Saw You (TV film)
The Announcement
1997 Roseannin hrob
1995 Němý svědek
1994 Frankenstein

TV seriály

2019 The Ranganation (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 6 (S08E06)
Epizoda 5 (S08E05)
Epizoda 4 (S08E04)
další epizody (6)
2017 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 7 (S07E07)
Epizoda 6 (S07E06)
Epizoda 5 (S07E05)
další epizody (7)
2016 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
Epizoda 6 (S06E06)
další epizody (8)
2015 The Delivery Man (TV seriál)
2014 Suspects (TV seriál)
2013 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Sicilská obrana (S15E05)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Monday Monday (TV seriál)
Reggie Perrin (TV seriál)
2005 Podfukáři (TV seriál)
Missions (S02E04)
2003 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 4 (S05E04)
2002 I Saw You (TV seriál)
2001 Bedtime (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2000 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
1999 Sofa Melt (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
1998 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (6)
1997 Šest v tom (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1996 Frontiers (TV seriál)
Karaoke (TV seriál)
1995 One for the Road (TV seriál)

Dokumentární

2019 Amber & Dolly: 9 to 5 (TV film)
Grime and Punishment: Dirty Britain (TV seriál) - vyp.
2018 Travel Man: 48 Hours in... (TV seriál)
Oslo (S06E02)
2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)
2004 Danger on the Beach (TV seriál)
Ultimate Film, The (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky