foto

Delno Ebie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lord Finn
2018 The Sand Dune
2017 Red Hand
2015 Violet
2014 Wichita
2012 Vražedná posedlost
2008 Matchmaker Mary
2006 Ambrose Bierce: Civil War Stories (TV film)
2004 Kruh temnoty (TV film)
Národní bezpečnost (TV film)
2003 Osamělý mstitel
2001 Obraz
1999 Sarah, prostá a vysoká (TV film)

TV seriály

2003 Pohotovost (TV seriál)
Chyť a nepouštěj (S09E18)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)

Dokumentární

2007 Kritická situace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky