foto

Leilani Sarelle

  • nar. 28.9.1966 (54 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Black Road
2015 Relentless Justice
2013 5 Hour Friends
Midlife
Night Claws
Two Pamelas, The
2012 For the Love of Money
1995 Crash
Skica smrti 2 (TV film)
1993 Barbaři za branou (TV film)
1992 Little Sister
The Harvest - Sklizeň
Till Death Us Do Part (TV film)
Základní instinkt
1990 Bouřlivé dny
Formule život
1989 Shag
1987 Glory Years (TV film)
1986 Neon Maniacs
Obezřetný cizinec (TV film)

TV seriály

2012 Glee (TV seriál)
Velký bratr (S03E15)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
2009 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Best Laid Plans (S04E18)
2005 V utajení (TV seriál)
Soldier (S01E05)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Steele on the Air (S04E10)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)

Dokumentární

1998 Sharon Stone - Una mujer de 100 caras (TV film) - a.z.