foto

Holger Daemgen

  • nar. 21.4.1969 (51 let)
    Schwäbisch Gmünd, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Paradies
2018 Tatort - Der Mann, der lügt (TV film)
2017 Leichtmatrosen – Drei Mann in einem Boot (TV film)
2016 Dann fressen ihn die Raben (studentský film)
Die vierte Gewalt (TV film)
2015 Das goldene Ufer (TV film)
2014 Die Vierte Gewalt
Místo činu: Kolín - Franziska (TV film)
Tatort - Wahre Liebe (TV film)
2013 Bloch - Das Labyrinth (TV film)
2012 Znáš svého milence? (TV film)
2011 Familie macht glücklich (TV film)
Licht (studentský film)
Synkope (studentský film)
2010 Hochzeitsreise zu viert (TV film)
Odsun
Polizeiruf 110 - Blutiges Geld (TV film)
Sotto il cielo di Roma (TV film)
2009 Sterne über dem Eis (TV film)
Tatort - Tödlicher Einsatz (TV film)
2008 Gestohlene Jugend
Vánoce v nemocnici (TV film)
2007 Fürchte dich nicht (TV film)
Heimweh nach drüben (TV film)
Inga Lindström: Koně z Katarinabergu (TV film)
Leer ist das Vogelhaus (studentský film)
2006 Wer entführt meine Frau? (TV film)
2004 Der Job seines Lebens 2 - Wieder im Amt (TV film)
Stauffenberg (TV film)
2003 Klíště hledá tátu (TV film)
2001 Deník Anne Frankové (TV film)
2000 Místo činu: Frankfurt - Zeď mlčení (TV film)
1997 Phantomschmerz (studentský film)
1996 Atemlos durch die Nacht (TV film)

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Feind in eigenen Reihen (S11E17)
Kriminalista (TV seriál)
Horrorclown (S15E04)
2019 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein weiter Weg (S22E36)
Im Ring (S22E35)
Auf eigene Faust (S22E34)
2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
In bester Gesellschaft (S21E38)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
King of Vegan (S08E17)
In aller Freundschaft (TV seriál)
In Liebe loslassen (S20E30)
2016 Gottlos - Warum Menschen töten (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Lebensretter (S13E25)
Kobra 11 (TV seriál)
Král zlodějů (S21E04)
2015 Versailles (TV seriál)
Cesta (S01E04)
Soko Vídeň (TV seriál)
Gewissenlos (S11E03)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Überraschungsgast (S17E03)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Vier Männer und ein Baby (S04E23)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Clear (S11E17)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Tod ist schneller (S06E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Donald (S07E10)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2003 Kobra 11 (TV seriál)
Countdown (S07E03)
2002 Bloch (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál) - herec, vyp.
Eine schöne Bescherung (S04E36)
Das Wagnis (S04E35)
Der letzte Kampf (S04E34)
další epizody (35)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mut zur Wahrheit (S03E17)
Herzschmerzen (S03E16)
Feuer (S03E15)
další epizody (33)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
Verletzte Eitelkeit (S02E16)
Abschied für immer (S02E15)
další epizody (8)
1997 Nikola (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Das Luther-Tribunal - Zehn Tage im April (TV film)
2015 Die Klasse - Berlin '61 (TV film)
2014 Malé ruce ve Velké válce (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky