foto

Kó Šibasaki

  • nar. 5.8.1981 (39 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Moeyo Ken
2019 Neko to džíčan
2016 Kóri no wadači (TV film)
Nobunaga Concerto
2014 Přes tvou mrtvolu
Seiten no hekireki
2013 47 róninů
Galileo XX - Utsumi Kaoru Saigo no Jiken (TV film)
2012 Sú-čan, Mai-čan, Sawako-čan
2010 Jo ni mo kimjó na monogatari: 20 šúnen special – Haru – Ninki bangumi kjóenhen (TV film)
Rikon Shindoromu: Tsuma ni ima sugu detette! to iwaretara (TV film)
Shokudo katasumuri
Óoku
2008 Jógiša X no kenšin
Šórin šódžo
2007 Dororo
Maiko haan!
Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken: Raōden - Gekitō no shō
2006 Kiraware Macuko no iššó
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken: Raó den gekitó no šó
2005 Maison de Himiko
2004 Dr. Koto's Clinic Special (TV film)
Sekai no čúšin de, ai wo sakebu
2003 Zmeškaný hovor
2002 Drive
Soundtrack
Yomigaeri
2001 Běž!
Gakkō no kaidan: Mononoke supesharu (TV film)
Hashire! Ichiro
Kakashi
Kewaiši
2000 Battle Royale
Tokyo gomi onna
Zabijáci z Tokia

TV seriály

2020 35-sai no šódžo (TV seriál)
Eru (TV seriál)
2019 Saka no točú no ie (TV seriál)
2018 Dele (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2017 Onna džóšu Naotora (TV seriál)
2015 Marumaru Tsuma (TV seriál)
2014 Nobunaga Concerto (TV seriál)
2013 Ando Lloyd~A.I. knows LOVE ?~ (TV seriál)
Garireo 2 (TV seriál)
2011 Gaikókan Kuroda Kósaku (TV seriál)
2010 Wagaja no rekiši (TV seriál)
2007 Garireo (TV seriál)
2006 Dr. Koto Shinryojo 2006 (TV seriál)
2004 Orenji deizu (TV seriál)
2003 Dr. Koto - Shinryoujo (TV seriál)
Good Luck!! (TV seriál)
2002 Renai Hensachi (TV seriál)
Sora kara furu ičioku no hoši (TV seriál)
Yume no California (TV seriál)
2001 Face (TV seriál)
Let's Go Nagata-cho (TV seriál)
1999 Kowai dôwa (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(25)