foto

Lauren Graham

  • nar. 16.3.1967 (51 let)
    Honolulu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

Herecká filmografie

Filmy

2016 Joshy
Middle School: The Worst Years of My Life
2015 Hrdina Max
2014 Letos Vánoce nebudou
2010 Něco jako komedie
2009 O smyslu života
Zataženo, občas trakaře
2008 Boj o patent
Vyletět z hnízda
2007 Božský Evan
Vdáš se, a basta!
2005 Gnome
Ochránce
The Life Coach
The Moguls
Šťastná třináctka
2004 Seeing Other People
2003 Santa je úchyl!
2002 Pomoc!!! Já mám rande
2001 Listopadová romance
Osudu neutečeš (TV film)
1999 Dill Scallion
1998 Confessions of a Sexist Pig
Jediná správná věc
1997 Hlídač mrtvých

TV seriály

2017 Vampirina (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Namaste (S09E07)
2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Fall (E04)
Summer (E03)
Spring (E02)
další epizody (4)
2015 Famílie (TV seriál)
May God Bless and Keep You Always (S06E13)
We Made It Through the Night (S06E12)
Let's Go Home (S06E11)
další epizody (4)
2014 Famílie (TV seriál)
Lean In (S06E09)
Aaron Brownstein Must Be Stopped (S06E08)
These Are the Times We Live In (S06E07)
další epizody (21)
2013 Famílie (TV seriál)
All That's Left Is the Hugging (S05E10)
Election Day (S05E09)
The Ring (S05E08)
další epizody (14)
2012 Go On (TV seriál)
Dinner Takes All (E09)
Famílie (TV seriál)
What to My Wondering Eyes (S04E11)
Trouble in Candyland (S04E10)
You Can't Always Get What You Want (S04E09)
další epizody (18)
2011 Terapie online (TV seriál)
Famílie (TV seriál)
Missing (S03E11)
Mr. Honesty (S03E10)
Sore Loser (S03E09)
další epizody (23)
2010 Famílie (TV seriál)
Happy Thanksgiving (S02E10)
Put Yourself Out There (S02E09)
If This Boat Is a Rockin' (S02E08)
další epizody (23)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Šťastnou cestu (S07E22)
Dokud to neprolomíme (S07E21)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
další epizody (12)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The Wrap Party (E06)
The Long Lead Story (E05)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Na kordy (S07E10)
Pleťte, lidičky, pleťte! (S07E09)
Představuji vám Lorelai planetárium (S07E08)
další epizody (10)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nová a vylepšená Lorelai (S06E01)
Dům neznamená domov (S05E22)
Nepříjemné překvapení (S05E21)
další epizody (13)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Už zase další výročí (S05E10)
Emily má rande (S05E09)
A je po večírku (S05E08)
další epizody (23)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Velký zápas (S04E09)
Zhyň, blbče (S04E08)
Festival živých obrazů (S04E07)
další epizody (22)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Díkůvzdání (S03E09)
A hra začíná (S03E08)
Taneční maraton (S03E07)
další epizody (21)
Griffinovi (TV seriál)
Cesta do Evropy (S03E20)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Slavnostní večeře (S02E10)
Mladíček na útěku (S02E09)
Náš hotel (S02E08)
další epizody (21)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Odpuštění (S01E10)
Roryin ples (S01E09)
Láska, válka a sníh (S01E08)
další epizody (10)
M.Y.O.B. (TV seriál)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Showtime (S07E17)
Turnaround (S07E16)
D-Girl (S07E15)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Millennium (S08E20)
1996 Good Company (TV seriál)
My z přístavu (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)

Dokumentární

2006 Black Diamonds: Mountaintop Removal & the Fight for Coalfield Justice
2002 100 Sexiest Artists (TV film)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2010 62. Emmy Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
2009 The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)
2005 Teen Choice Awards 2005, The (TV pořad)
The 57th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2004 Gilmore Girls Backstage Special (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2001 The 53rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace