foto

Jimmy Vee

  • nar. 5.11.1959 (58 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dark Ascension
Star Wars: Poslední z Jediů
2015 Pan
2009 Doctor Who at the Proms (TV film)
2001 Harry Potter a Kámen mudrců

TV seriály

2017 Trust Me (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2014 Pán času (TV seriál)
The Caretaker (S08E06)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
Vetřelci v Londýně (S01E04)
Konec světa (S01E02)
2001 Weirdsister College (TV seriál)

Dokumentární

2014 Doctor Who Extra (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace