foto

Dale Godboldo

  • nar. 5.7.1975 (43 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Christmas with the Andersons
2011 Thor
2008 Dům na špatné adrese
2007 Život je pes
2003 Timecop 2
2002 Nejhorší obavy
Nové šaty
Random Shooting in L.A.
2001 Ohnivá past
2000 Young Unknowns, The
1999 Cold Hearts
Dirt Merchant

TV seriály

2018 Colony (TV seriál)
The Emerald City (S03E06)
Shooter (TV seriál)
Red Meat (S03E02)
2017 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Gen X (S01E01)
Colony (TV seriál)
Eleven.Thirteen (S02E01)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Verdikt (S01E10)
Dar z nebes (S01E09)
Uvězněná porota (S01E08)
další epizody (8)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Dvakrát zabitý nebožtík (S04E21)
2007 Profesionálky (TV seriál)
2006 Courting Alex (TV seriál)
2004 Method & Red (TV seriál)
2003 Wanda at Large (TV seriál)
2001 Kristin (TV seriál)
1999 Shasta McNasty (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vše pro Joi (S05E13)
1997 Jenny (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Astrologie (S05E13)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Emerald Cove (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1999 Shasta McNasty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace