foto

Jaroslav Kubera

  • nar. 16.2.1947 (71 let)
    Louny, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Toman

Dokumentární

2009 Neobyčejné životy (TV seriál)

TV pořady

2018 Prostor X (TV pořad)
2008 Máte slovo (TV pořad)
2006 Interview ČT24 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace