foto

Kem Dibbs

  • nar. 12.8.1917
    Zahle, Libanon
  • zem. 28.3.1996 (78 let)
    Rancho Mirage, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Fate Is the Hunter
1962 Jak byl dobyt Západ
1958 Party Girl
1957 Omar Khayyam
Spoilers of the Forest
Stezky slávy
1956 Daniel Boone, Trail Blazer
Desatero přikázání
Terror at Midnight
Z nóbl společnosti
1955 Abbott and Costello Meet the Mummy
Six Bridges to Cross
The Twinkle in God's Eye
Untamed
1954 Dangerous Mission
Riders to the Stars
Riding Shotgun
Suddenly!
1953 The Bigamist
1952 Nefretiti, Queen of Egypt (TV film)

TV seriály

1970 The Immortal (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Colgate Theatre (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Captain Midnight (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Joe Palooka Story (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Buck Rogers (TV seriál)
Inside Detective (TV seriál)
Musical Comedy Time (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Captain Video and His Video Rangers (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)
The Silver Theatre (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace