foto

Danny Nowak

  • nar. 25.12.1959 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Wings Over Everest
2018 Ghostland
2015 Vánoční zásnuby (TV film)
2013 Coming Home for Christmas
The Wedding Chapel
2012 Hiding
2011 Pomsta a spravedlnost (TV film)
2009 Hostile Makeover (TV film)
Killer Hair (TV film)
Obludárium (TV film)
2007 Dragon Boys (TV film)
2005 Marker (TV film)
Vyjednávačka FBI (TV film)
2004 Loučím se, děvče (TV film)
Milostné zločiny Gillian Guessové
2003 Bestie
2002 Bomba v srdci (TV film)
The Burial Society
2001 Anatomy of a Hate Crime (TV film)
Children of the Corn: Revelation
Electra Woman and Dyna Girl (TV film)
Laughter on the 23rd Floor (TV film)
Sports Pages, The (TV film)
2000 Up, Up, and Away! (TV film)
1999 Twist of Faith, A
1998 Big Hit
Nedostupná pro kovboje (TV film)
Vykosťovač
1997 Protitah
1996 Hard Core Logo
Podzemní komando (TV film)
1995 Eye Level (TV film)
Nebezpečná kořist
1994 Abducted II: The Reunion
Crackerjack
Nebeský pláč
Půlnoční chodec (TV film)
1993 Peklo v řetězech II
Ukryt v čase
1991 Siluety smrti
1990 Flesh Gordon 2
1989 Empire of Ash III

TV seriály

2015 Coded (TV seriál)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
The Passenger List / The Bokor (E01)
1998 Twitch City (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Láska (S01E06)
Charity (S01E04)
Simone (S01E03)
další epizody (5)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Kdyby ty stěny mohly mluvit (S01E19)

Dokumentární

1999 Barenaked in America

Herecká filmografie

Filmy

1996 Hard Core Logo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky