foto

Frank Lupo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 A-Team - původní scénář
2003 Hunter: Znovu v akci (TV film)
2002 Hunter: Návrat ke spravedlnosti (TV film)
2000 Adrenaline Run (TV film)
1997 Raven: Return of the Black Dragons (TV film)
1990 Dark Avenger (TV film)
1988 Honba za xenomorfem (TV film)

TV seriály

2003 Hunter (TV seriál)
1997 Lawless (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Raven (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1988 Something Is Out There (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 The Last Precinct (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
A Nice Place to Visit (S01E13)
Till Death Do Us Part (S01E11)
One More Time (S01E10)
další epizody (7)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1987 A-Team (TV seriál)
Without Reservations (S05E13)
1986 A-Team (TV seriál)
The Grey Team (S05E12)
The Spy Who Mugged Me (S05E11)
The Crystal Skull (S05E10)
další epizody (23)
1985 A-Team (TV seriál)
Uncle Buckle-Up (S04E12)
The Doctor Is Out (S04E11)
There Goes the Neighborhood (S04E10)
další epizody (24)
1984 Hunter (TV seriál)
A-Team (TV seriál)
Breakout! (S03E13)
Hot Styles (S03E12)
The Bells of St. Mary's (S03E11)
další epizody (24)
1983 A-Team (TV seriál)
The White Ballot (S02E12)
Steel (S02E11)
Water, Water Everywhere (S02E10)
další epizody (25)

Herecká filmografie

TV seriály

1975 The Blue Knight (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace