foto

Eric Tuchman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Cizinka s mou tváří (TV film)
2003 Chráníme své děti (TV film)
2001 Tři dny (TV film)
2000 Hořké sladkosti
1999 Dear America: A Journey to the New World (TV film)
1998 Rhapsody in Bloom
1997 Právě včas

TV seriály

2019 Příběh služebnice (TV seriál)
Bůh žehnej tomu děcku (S03E04)
2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Po porodu (S02E12)
První krev (S02E06)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Most (S01E09)
2016 Stitchers (TV seriál)
The One That Got Away (S02E03)
2015 Stitchers (TV seriál)
When Darkness Falls (S01E11)
Future Tense (S01E09)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Help Wanted (S01E07)
Suspicious Minds (S01E04)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Výjimeční (TV seriál)
Život po smrti (S02E10)
Alfa samci (S02E03)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Sen o líbánkách (S05E10)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
Vidíš to co já? (S04E21)
Souboj Titanů (S04E17)
2010 Heuréka – město divů (TV seriál)
Vánoční nadělení (S04E10)
Otrava kyslíkem (S04E04)
2009 Kyle XY (TV seriál)
It Happened One Night (S03E01)
2008 Kyle XY (TV seriál)
Grey Matters (S02E21)
2007 Kyle XY (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
The Prophet (S02E01)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Overheard (S01E09)
Sleepless in Seattle (S01E02)
2005 Beach Girls (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Little Men (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky