foto

Eric Tuchman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Cizinka s mou tváří (TV film)
2003 Chráníme své děti (TV film)
2001 Tři dny (TV film)
2000 Hořké sladkosti
1999 Dear America: A Journey to the New World (TV film)
1998 Rhapsody in Bloom
1997 Právě včas

TV seriály

2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Postpartum (S02E12)
First Blood (S02E06)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
The Bridge (S01E09)
2015 Stitchers (TV seriál)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Sen o líbánkách (S05E10)
2011 Výjimeční (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vidíš to co já? (S04E21)
Souboj Titanů (S04E17)
2010 Heuréka – město divů (TV seriál)
Vánoční nadělení (S04E10)
Otrava kyslíkem (S04E04)
2006 Kyle XY (TV seriál)
2005 Beach Girls (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Little Men (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace