foto

Ron Killings

  • nar. 19.1.1972 (47 let)
    Charlotte, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blood Brother
2013 WWE Total Divas
2008 Wrestler
2003 Hlava státu

TV seriály

2016 The Edge and Christian Show That Totally Reeks of Awesomeness (TV seriál)
WWE Ride Along (TV seriál)
2015 Swerved (TV seriál)
2014 Camp WWE (TV seriál)
2002 NWA: Total Nonstop Action (TV seriál)

Dokumentární

2015 Unfiltered with Renee Young (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 WWE Clash of Champions (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XXXV (TV pořad)
2018 WWE Evolution (TV pořad)
WWE Mixed Match Challenge (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXXIV (TV pořad)
2017 WrestleMania XXXIII (TV pořad)
2016 WWE Battleground (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 Table for 3 (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 WWE Battleground (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
WrestleMania XXX (TV pořad)
2013 WWE Battleground (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2012 WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Main Event (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Over the Limit (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Saturday Morning Slam (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXVIII (TV pořad)
2011 Clash Time (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Over the Limit (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WWE: Capitol Punishment (TV pořad)
2010 WWE Bragging Rights (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fatal 4-Way (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE NXT (TV pořad)
WWE Over the Limit (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XXVI (TV pořad)
2009 Lopez Tonight (TV pořad)
WWE Bash (TV pořad)
WWE Bragging Rights (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2009 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Superstars (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2008 WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
2007 TNA Bound for Glory (TV pořad)
TNA No Surrender (TV pořad)
TNA Slammiversary (TV pořad)
2006 TNA Against All Odds (TV pořad)
TNA Destination X (TV pořad)
TNA Final Resolution (TV pořad)
TNA Genesis (TV pořad)
TNA Hardcore Justice (TV pořad)
TNA Lockdown (TV pořad)
TNA No Surrender (TV pořad)
TNA Slammiversary (TV pořad)
TNA Turning Point (TV pořad)
TNA Victory Road (TV pořad)
2005 TNA Against All Odds (TV pořad)
TNA Bound for Glory (TV pořad)
TNA Destination X (TV pořad)
TNA Final Resolution (TV pořad)
TNA Genesis (TV pořad)
TNA Hardcore Justice (TV pořad)
TNA Lockdown (TV pořad)
TNA No Surrender (TV pořad)
TNA Sacrifice (TV pořad)
TNA Slammiversary (TV pořad)
TNA Turning Point (TV pořad)
2004 TNA Impact! Wrestling (TV pořad)
TNA Turning Point (TV pořad)
TNA Victory Road (TV pořad)
2003 Vítejte doma! (TV pořad)
2001 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
2000 WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Armageddon (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
WWF Jakked (TV pořad)
1998 WWE Sunday Night Heat (TV pořad)
WWF Metal (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWF Raw Is War (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky