foto

Tamara Kafka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Jediný svědek (TV film)
1998 Cellistin, Die (TV film)
1994 Tag der Abrechnung - Der Amokläufer von Euskirchen (TV film)
1989 Follow Me
1986 Miko - aus der Gosse zu den Sternen
1983 Die wilden Fünfziger
1982 Eso es
Touha Veroniky Vossové
1981 Den idiotů
1980 Palermo nebo Wolfsburg
1977 Geisel, Die (TV film)
1975 Proměna (TV film)
1974 Möwe, Die (TV film)

TV seriály

1994 Komisař Rex (TV seriál)
1990 S klauny přišly slzy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky