foto

Franco Marotta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Le segretarie del sesto (TV film)
2008 Una madre (TV film)
2007 Caccia segreta (TV film)
Ultimo dei Corleonesi, L' (TV film)
2006 Odtržené děti (TV film)
Provinciale, La (TV film)
2005 Angela (TV film)
La caccia (TV film)
Lucia (TV film)
2003 V moci pekla (TV film)
2002 Tutto in quella notte (TV film)
2000 Colpo al cuore, Un (TV film)
Il furto del tesoro
Senso di colpa (TV film)
1999 Morte di una ragazza perbene (TV film)
Utajené zločiny 2: Záhadný dům (TV film)
1998 Casa bruciata, La (TV film)
1995 Morte di una strega (TV film)
1993 Cherchez la femme (TV film)
Delitti imperfetti (TV film)
Villa Maltraversi (TV film)
1992 Coraggio di Anna, Il (TV film)
1991 Z noci do svítání (TV film)
1989 Lhářka (TV film)
1987 Hasiči 2: Hrdinská mise
Škola zlodějů 2
1985 A me mi piace
Drákulův sluha
Hasiči
Kajícník
1984 Sicilská spojka
1983 Pappa e ciccia
1982 Bingo Bongo
Promiň, že je to málo
Sestřička v kalhotách
Vai avanti tu che mi vien da ridere
Zakázané sny
1981 Bollenti spiriti
Moje žena je čarodějnice
Spaghetti a mezzanotte
Teste di quoio
1980 Nenávidím blondýnky
Prestami tua moglie
1979 Aragosta a colazione
1977 Ten prokletý obrněný vlak
1976 La pretora
1975 Il medaglione insanguinato

TV seriály

2018 La vita promessa (TV seriál)
2004 De moda (TV seriál)
Tassinara, La (TV seriál)
1999 Commesse (TV seriál)
1998 Doppio segreto (TV seriál)
1997 Avvocato Porta, L' (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)
1993 Soukromé zločiny (TV seriál)
1992 In fuga per la vita (TV seriál)
1989 Isabella la ladra (TV seriál)
1985 Caccia al ladro d'autore (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky