foto

Gigi Ballista

  • nar. 1.12.1918
    Florencie, Toskánsko, Itálie
  • zem. 2.8.1980 (61 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Assistente sociale tutta pepe e tutta sale, L'
Colpo di grazia alla sezione III (TV film)
1980 Nenávidím blondýnky
1979 Liquirizia
1978 Půlnoční expres
1977 Compagna di banco, La
La dottoressa sotto il lenzuolo
1976 Amore targato Forlì, Un
Bláznivý policejní okrsek
Cassiodoro il più duro del pretorio
Dostihová horečka
La madama
Paní z neděle
Salon Kitty
1975 Banca di Monate, La
Giustiziere di mezzogiorno, Il
Mala, amore e morte
Vizio di famiglia, Il
1974 Brigitte, Laura, Ursula, Monica, Raquel, Litz, Florinda, Barbara, Claudia, e Sofia le chiamo tutte... anima mia
Fischia il sesso
Permettete, signora, che ami vostra figlia
Policistka
Sex v hlavě
Signora gioca bene a scopa?, La
Stavisky
1973 Crescete e moltiplicatevi
Giovannona coscialunga, disonorata con onore
Neuvěřitelná dobrodružství Italů v Rusku
Piange... il telefono
Signora è stata violentata, La
Zamilovaný advokát
1972 Beati i ricchi
Finalmente... le mille e una notte
Snow Job
Torino nera
1971 Il vichingo venuto dal sud
Non commettere atti impuri
Roma bene
Trastevere
1970 Kalifka
Storia d'amore, Una
Uccidete il vitello grasso e arrostitelo
1969 Satyricon
Tajemství Santa Vittorie
1968 Colpo di sole
Galileo
Lady Hamiltonová
Ty, já a tvůj manžel
1967 Fischio al naso, Il
L'homme qui trahit la mafia
Nemrava
1966 Come imparai ad amare le donne
Dámy a pánové
Královny
Le piacevoli notti
1965 Měkkota
1964 Maniaci, I
1961 Den lvů

TV seriály

1978 Loupež Mony Lisy (TV seriál)
1972 I Nicotera (TV seriál)
1970 Cinque giornate di Milano, Le (TV seriál)
1968 Il circolo Pickwick (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky