foto

Sergio D'Offizi

  • nar. 1.7.1934 (85 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Terapia Roosevelt
2000 Aitanic
1997 Altri uomini
Vacanza all'inferno, Una
1996 Il goal del Martin pescatore (TV film)
1993 Vortice mortale
1992 Hladové krky
1991 Bronzová těla
Planoucí pobřeží (TV film)
1990 Donne armate (TV film)
Poslední let do pekel
1989 Indio
Night Club
1988 Pan účetní jde do důchodu
Poslední četa
Thunder III
1987 Luxusní prázdniny
Thunder II
1986 Návrat divokých hus
Yuppies 2
1985 Colpi di luce
Sono un fenomeno paranormale
È arrivato mio fratello
1984 Impatto mortale
Všichni za mříže
1983 Taxikář
1982 Moji přátelé II
Tati, to snad ne!
Vím, že víš, že vím
1981 Gatta da pelare, La
Markýz del Grillo
Ricomincio da tre
1980 Já a Káča
Kanibalové
La casa sperduta nel parco
1979 Maschio, femmina, fiore, frutto
1978 Dove vai in vacanza?
Témoin, Le
1977 Bidonata, La
Squeeze, The
1976 Běsnění smrti
Le deportate della sezione speciale SS
San Pasquale Baylonne protettore delle donne
1974 Arbitro, L'
Jak jsem uspořádal Ameriku
1973 Coppia, La
Můj bratr Anastasia
1972 24 ore... non un minuto di più
All'onorevole piacciono le donne (Nonostante le apparenze... e purché la nazione non lo sappia)
Finalmente... le mille e una notte
Muka neviňátek
1971 Riuscirà l'avvocato Franco Benenato a sconfiggere il suo acerrimo nemico il pretore Ciccio De Ingras?
Scusi, ma lei le paga le tasse?
Sole nella pelle, Il
Zatčen na hranicích
1970 Ehi amigo... sei morto!
Le regine
1969 Bitva u El Alameinu
Femmine insaziabili
Sedia elettrica
Venus im Pelz
1968 Dnes já, zítra ty
Ognuno per sé
1964 Co se stalo s Toto baby

TV seriály

2009 Il falco e la colomba (TV seriál)
1999 Afrika je mým domovem (TV seriál)
1997 My jsme andělé (TV seriál)
1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)
1988 Guerra di spie (TV seriál)
1969 FBI - Francesco Bertolazzi investigatore (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky