foto

Angelo Bardi

  • nar. 23.4.1935 (85 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Malheurs d'Octavie, Les
Tajemství Selenitů - vyp.
1981 La chèvre d'or (TV film)
1978 Lulu
Láska s otazníkem
1976 Šmoulové a kouzelná flétna - vyp.
1975 Rôtisserie de la reine Pédauque, La (TV film)
1974 Une mort comme la mienne (TV film)
1973 Fantasio (TV film)
Maître Zaccharius (TV film)
Noctambule, Le (TV film)
Pour Vermeer (TV film)
1972 Mandragore, La (TV film)
Nez d'un notaire, Le (TV film)
1971 Shéhérazade (TV film)
Ubu enchaîné (TV film)
1970 Novicky
1968 Benjamin aneb Deník panice
1965 Don Juan (TV film)
Moi et les hommes de 40 ans
Pieds dans le plâtre, Les
1964 Joyeuses commères de Windsor (TV film)
Rien ne va plus

TV seriály

1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1987 Le Gerfaut (TV seriál)
1982 Au gui l'an neuf (TV seriál)
1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)
1977 Allez la rafale! (TV seriál)
D'Artagnan amoureux (TV seriál)
Recherche dans l'intérêt des familles (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
Une femme seule (TV seriál)
1974 Juive du Château-Trompette, La (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 L'étang de la Breure (TV seriál)
1971 Paní z Monsoreau (TV seriál)
Voyageur des siècles, Le (TV seriál)
1970 Noëlle aux quatre vents (TV seriál)
1969 Café du square (TV seriál)
Que ferait donc Faber? (TV seriál)
1968 Thibaud (TV seriál)
1967 Amateur ou S.O.S. Fernand, L' (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1965 Quelle famille! (TV seriál)

Dokumentární

1981 Votre enfant m'intéresse

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky