foto

Raymond Baillet

  • nar. 4.2.1919 (102 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Enfants de Lascaux, Les (TV film)
1983 Návrat bažantů
1975 Amigo (TV film)
Les renards (TV film)
Sara (TV film)
1974 Krysy z temnot
Verdikt
1973 Marie Dorval (TV film)
Monsieur Emilien est mort (TV film)
1972 Au théâtre ce soir: Tapage nocturne (TV film)
1951 Vie chantée, La

TV seriály

1993 Les histoires du Père Castor (TV seriál) - vyp.
1986 Coulisses (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
1981 Marion (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1977 Désiré Lafarge (TV seriál)
1976 Comme du bon pain (TV seriál)
1974 Chéri-Bibi (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
Un curé de choc (TV seriál)
1972 Lidé z Mogadoru (TV seriál)
1971 Face aux Lancaster (TV seriál)
Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
Voyageur des siècles, Le (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky