foto

René Arrieu

  • nar. 6.6.1982 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Les précieuses ridicules (TV film)
1981 Minoïe - vyp.
1978 Noční hlídka (TV film)
On ne badine pas avec l'amour (TV film)
1977 Lorenzaccio (TV film)
1975 Van der Valk a mrtví (TV film)
1974 L'Avare (TV film)
1973 Není kouře bez ohně
1969 L'émigré de Brisbane (TV film)
Sainte Jeanne (TV film)
1966 La sentinelle endormie
1964 La Confrontation (TV film)
1962 Le Cid (TV film)
Navire étoile, Le (TV film)
1961 Les Perses: tragédie d'Eschyle (TV film)
Maciste alla corte del Gran Khan
1957 Mademoiselle et son gang
1956 Sainte Jeanne (TV film)
1952 Boží soud
1949 Maya
1948 Člověk člověku

TV seriály

1974 Nans le berger (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1957 Les aventures de Tintin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky