foto

Jeong-nan Kim

  • nar. 16.7.1971 (48 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Cheongpodo satang : 17 nyeon jeoneui yaksook
2011 Uiheomhan sangkyeonrye
2008 Agiwa na
Jalmotdoi mannam
2006 Tajja
2004 Kidari ajeossi
2001 Nabi

TV seriály

2019 Dakteo peurijeuneo (TV seriál)
Sarangeui bulsichak (TV seriál)
2018 Ildan ddeugeobge cheongsohara (TV seriál)
SKY kaeseul (TV seriál)
2017 Wanbyeokhan annae (TV seriál)
2016 Geurae, geureongeoya (TV seriál)
Pantaseutik (TV seriál)
2015 Hooayoo - hakgyo 2015 (TV seriál)
Pungseonggeom (TV seriál)
2014 Gajogkkili wae ilae (TV seriál)
Sseomnamsseomnyeo (TV seriál)
2013 Nae yeonaeui modeungeot (TV seriál)
Sebun gyeolhonhaneun yeoja (TV seriál)
2012 Gaksital (TV seriál)
Jeoeosae, naragada (TV seriál)
Shinsaui poomgyuk (TV seriál)
2011 Geudaerodo gwaenchanha (TV seriál)
2010 Peurejidenteu (TV seriál)
Sonyeon, sonyeoreul mannada (TV seriál)
2009 Inyeon mandeulgi (TV seriál)
Pateuneo (TV seriál)
2008 Neoneun nae unmyeong (TV seriál)
Woorijibye oae wassni (TV seriál)
2007 Gaewa neukdaeeui sigan (TV seriál)
Kideu gaeng (TV seriál)
2006 Insaengiyeo komawoyo (TV seriál)
Isseulttae jalhae (TV seriál)
2005 Geu yeoja (TV seriál)
위험한 사랑 (TV seriál)
2004 Geumjjokgateun nae saekki (TV seriál)
Sarangeul halkeoya (TV seriál)
2003 Jeo pureun chowonwie (TV seriál)
Naneun ihonhaji anneunda (TV seriál)
Yojosuknyeo (TV seriál)
2002 Insaenghwabo (TV seriál)
2001 Yeouwa somsatang (TV seriál)
2000 Saechingoo (TV seriál)
1997 San (TV seriál)
1992 Naeileun sarang (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 맨발의 친구들 (TV pořad)
2012 고쇼 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky