foto

Philippe Joulia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Berthe (TV film)
1975 Amigo (TV film)
La Berthe (TV film)
Les renards (TV film)
1974 Le soleil de Palicorna (TV film)
1972 Argent par les fenêtres, L' (TV film)
1971 La fuite (TV film)

TV seriály

1976 Comme du bon pain (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Le soleil de Palicorna (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky