foto

Jean Cosmos

  • nar. 14.6.1923
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 24.8.2014 (91 let)
    Paříž, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 La Princesse de Montpensier
2008 Jeune fille et les loups, La
2007 Blonďáček
Rozhovory s mým zahradníkem
2006 Aurore
Kouzelné dobrodružství
2004 Tajní agenti
2003 Fanfán Tulipán
Podivné zahrady
2002 Propustka
1997 Hrbáč
Un air si pur...
1996 Kapitán Conan
1994 D'Artagnanova dcera
Plukovník Chabert
1989 Thank You Satan
Život a nic jiného
1982 Aide-toi (TV film)
1980 Mandarin, Le (TV film)
1978 Le coup monté (TV film)
1975 Amigo (TV film)
Ingenua, L'
1974 L'implantation (TV film)
Vani la merveille (TV film)
1973 Täter auf der Spur - Stellwerk 3, Dem (TV film)
Zapomenuté jabko (TV film)
1972 Rendez-vous des Landes, Le (TV film)
Sanglots longs, Les (TV film)
Täter auf der Spur - In Schönheit sterben, Dem (TV film)
Tête à l'envers, La (TV film)
1971 Společník
1970 Sa majesté Alexandre (TV film)
1964 Un gosse de la butte
1961 Kapitán Fracasse
1959 Ça n'arrive qu'aux vivants
1957 Bonjour Toubib

TV seriály

2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
1984 Dictée, La (TV seriál)
1983 Fabien de la Drôme (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Lumière des justes, La (TV seriál)
Yeux bleus, Les (TV seriál)
1978 La filière (TV seriál)
1975 Marie-Antoinette (TV seriál)
Secret des dieux, Le (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
1972 Seize à Kerbriant, Le (TV seriál)
Slavné útěky (TV seriál)
1970 Lumière violente (TV seriál)
1969 S.O.S. fréquence 17 (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
Rue barrée (TV seriál)
1962 Quand on est deux (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Plukovník Chabert
1986 Paulette, la pauvre petite milliardaire

Dokumentární

2003 Histoires de fiction (TV seriál)

TV pořady

1991 Bouillon de culture (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1982 Aide-toi (TV film)
1978 Le coup monté (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace