foto

Herman Gilis

  • nar. 1951
    Antverpy, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Memory Shop
2017 Vele hemels boven de zevende
1998 Temmink: The Ultimate Fight
1991 Slečna Eline
1989 Spook van Monniksveer, Het (TV film)
1983 Les années 80
Zaman
1982 Maria Danneels (of het leven dat we droomden)
Toute une nuit
1980 Ma chérie
1979 Slachtvee
1976 Als schilders konden spreken (TV film)

TV seriály

2018 Over Water (TV seriál)
Het finalespel (S01E10)
De verleiding (S01E03)
De verdwijning (S01E02)
další epizody (4)
2015 Noord Zuid (TV seriál)
2010 Bellicher: De macht van meneer Miller (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2008 Van Vlees en Bloed (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2002 Hartslag (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
1999 De zeven deugden (TV seriál)
1998 Oud geld (TV seriál)
1996 Consult (TV seriál)
Heterdaad (TV seriál)
Unit 13 (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)

Dokumentární

1980 De meester en de Reus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky