foto

Teresa Villaverde

  • nar. 18.5.1966 (53 let)
    Lisabon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Colo
2011 Cisne
2006 Transe
1998 Os Mutantes
1994 Três Irmãos
1991 A Idade Maior

Dokumentární

2018 O termómetro de Galileu

Producentská filmografie

Filmy

2017 Colo
2011 Cisne

Dokumentární

2018 O termómetro de Galileu

Herecká filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2018 O termómetro de Galileu

Střihačská filmografie

Dokumentární

2018 O termómetro de Galileu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace