foto

Gabriela de la Garza

  • nar. 3.10.1976 (43 let)
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Solteras
2018 Lo que siento por ti
Rubirosa
2017 El Habitante
2016 Un lugar en el Caribe
2014 Cantinflas
2013 Sobre ella
2012 Fantástico mundo de Juan Orol, El
2011 Na shledanou, tati
2009 Dragonball: Evoluce
2006 Báječný svět

TV seriály

2015 Narcos (TV seriál)
La Gran Mentira (S01E08)
Budeš plakat krvavé slzy (S01E07)
Jednou přijde budoucnost (S01E05)
2012 Lynch (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
Apoklaypsa (S03E13)
Krev nevinných (S03E12)
Mír a meč (S03E11)
další epizody (13)
2010 Aparicio, Las (TV seriál)
2007 Cambio de vida (TV seriál)
Como ama una mujer (TV seriál)
2004 Gitanas (TV seriál)
2003 Mirada de mujer: El regreso (TV seriál)
2002 País de las mujeres, El (TV seriál)
2001 Amores querer con alevosía (TV seriál)
Lo que callamos las mujeres (TV seriál)
Lo que es el amor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky