foto

Monica Mcgowan Johnson

  • nar. 21.2.1946
    Colorado, USA
  • zem. 1.11.2010 (64 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Múza
1996 Matka
1994 Skaut
1985 Ztraceni v Americe
1981 Moderní romance
1979 Americathon
Real Life
1976 The Cheerleaders (TV film)

TV seriály

1991 Good Sports (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1974 Paul Sand in Friends and Lovers (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Best of Enemies (S04E19)
1973 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Angels in the Snow (S04E02)
Put on a Happy Face (S03E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace