foto

Martin Gazík

  • nar. 21.4.1946 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jak jsme hráli čáru

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Rodokmen (E09)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Juraj Tranovský (TV film)
2009 Veľkonočné evanjelium (TV film)
2008 Magická osmička (TV seriál)
2006 Dobro ako princíp svetla a pravdy (TV film)
2004 Iskriace povetrie (TV film)
2003 Ecce Homo
2002 Elena Maróthy-Šoltésová (TV film)
Háčkovaný svet (TV film)
Peter Karvaš (TV film)
Rieky tečú na mieste (TV film)
2001 Dejiny kresťanstva (TV film)
Pepka (TV film)
Slovopieseň (TV film)
2000 Chlapci z korza (TV film)
1999 O čom je život podľa... (TV film)
1972 Deň radosti (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2003 Ľudmila Podjavorinská (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace