foto

Martin Gazík

  • nar. 21.4.1946 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Juraj Tranovský (TV film)
2012 Tiene barbarskej noci
2010 Historická panoráma - Literatúra s náhubkom (TV film)
2009 Veľkonočné evanjelium (TV film)
2008 Magická osmička (TV seriál)
2006 Dobro ako princíp svetla a pravdy (TV film)
2004 Iskriace povetrie (TV film)
2003 Ecce Homo
2002 Elena Maróthy-Šoltésová (TV film)
Háčkovaný svet (TV film)
Peter Karvaš (TV film)
Rieky tečú na mieste (TV film)
2001 Dejiny kresťanstva (TV seriál)
Pepka (TV film)
Slovopieseň (TV film)
2000 Chlapci z korza (TV film)
1999 O čom je život podľa... (TV seriál)
1990 Desať nežných minút
1989 Cestovateľ
1985 Počítač a programovanie výroby
1972 Deň radosti (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2003 Ľudmila Podjavorinská (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky