foto

Finn Schau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operace Stínový muž
2011 David vs Goliat
Magické stříbro - hledání kouzelného rohu - vyp.
2009 Magické stříbro
2005 Izzat
2004 Den som frykter ulven
2003 Crazy gang na ponorce
Kaptein Sabeltann
2002 Dina
2000 Turbulent sone (TV film)
1999 Sofiin svět
1997 Blind gudinne (TV film)
Salige er de som tørster
1996 Hamsun
Thygesen (TV film)
1994 Drømspel
Over stork og stein
1992 Det perfekte mord

TV seriály

2019 Wisting (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2017 Seveřané (TV seriál)
Poslední domino (S02E06)
Thing (S02E05)
Odplata (S02E04)
další epizody (6)
2016 Seveřané (TV seriál)
Souboj (S01E06)
Obležení (S01E05)
Nájezd (S01E04)
další epizody (6)
2014 Struggle for Life (TV seriál)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2010 Dag (TV seriál)
Den unge Fleksnes (TV seriál)
2002 Holms (TV seriál)
1998 Karl & Co (TV seriál)
1996 Offshore (TV seriál)
1993 Mot i brøstet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky