foto

Mi-ra Yoon

  • nar. 18.12.1951 (67 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Sunny
2002 Seopeuraijeu

TV seriály

2018 Nado eommaya (TV seriál)
2017 Dasi mannan segye (TV seriál)
Hwanggeumbit nae insaeng (TV seriál)
2016 Abeonim jega mosilgeyo (TV seriál)
2015 Eomma (TV seriál)
Nae maeum banjjakbanjjak (TV seriál)
2013 Bitnaneun romaenseu (TV seriál)
Dangshineui yoja (TV seriál)
Yeolae (TV seriál)
2012 Geudaeupin motsalah (TV seriál)
Matittneun insaeng (TV seriál)
2011 Jangmiui junjaeng (TV seriál)
Sarangeul mideoyo (TV seriál)
2010 Baram bureo joheunnal (TV seriál)
2009 Sol yakgukjip adeuldeul (TV seriál)
2008 Cheonsaeui yoohok (TV seriál)
Chunjane kyeongsanatnye (TV seriál)
2007 Ke sera, sera (TV seriál)
Kyeowulsae (TV seriál)
Miwondo joha (TV seriál)
2006 Geimui yeowang (TV seriál)
Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
2005 Geu yeoja (TV seriál)
Gudseura Geum-suna (TV seriál)
2004 Aejeongui jokeon (TV seriál)
2003 Ahnae (TV seriál)
Baeksutalchul (TV seriál)
Gwiyeowoon yeoin (TV seriál)
2002 Eonjena dugeundugeun (TV seriál)
Geu yeoja salamjabne (TV seriál)
2001 Yi bubuga saneun beop (TV seriál)
결혼의 법칙 (TV seriál)
2000 Joteungeol eotteokhae (TV seriál)
눈으로 말해요 (TV seriál)
1999 Namui sokdo moreugo (TV seriál)
1997 Jeong ttae mune (TV seriál)
1996 Cheot sarang (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)
1990 Daechunamu saranggeollyeotne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky