foto

Bořivoj Slavík

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1990 Tajomstvá pod viečkami (TV film)
1989 Nočný spev (TV film)
1988 Marhuľový lekvár (TV film)
O láske a slávikoch (TV film)
Veštba (TV film)
1987 Hrdina západu (TV film)
Koník z ebenu (TV film)
Večná doba chvíle (TV film)
1986 O všetečnom zvedavcovi (TV film)
Ľudmilka (TV film)
1985 Plánka (TV film)
1983 Mefisto a Faust v Paríži (TV film)
Tereza (TV film)
1982 Májový víkend (TV film)
Oddychový čas pre sudcu (TV film)
1981 Nie je všedný deň (TV film)
Sokoliarova dcéra (TV film)
1980 Aký požičaj, taký vráť (TV film)
Klenovič Ján (TV film)
Prvé lásky (TV film)
1979 Drevená figúrka (TV film)
Dôsledne ukrývané dokumenty (TV film)
Manželčatá (TV film)
1978 Buky podpolianske (TV film)
Poštár Lábus (TV film)
1977 Deň zvýšenej intuície (TV film)
Iní, ako ty a ja (TV film)
Nohavice (TV film)
Poslední parlamentári (TV film)
Šediny doktora Ondáka (TV film)
1976 Hlas toho tretieho (TV film)
Karambol (TV film)
Obhajoba sa nekoná (TV film)
Prvá nadovšetky (TV film)
Serenáda pre Martinu (TV film)
Veľkomožní páni (TV film)
1975 Karol Ketzer (TV film)
Nemám čo povedať (TV film)
Prerušujem pojednávanie (TV film)
Takmer dokonalý muž (TV film)
1974 Nešťastník (TV film)
1972 Orchester (TV film)
Play mam'zelle Nitouche (TV film)
1971 Hra pre tvoje modré oči (TV film)
Žiarlivé ženy (TV film)

TV seriály

1985 Materské znamienko (TV seriál)
Bratia (E07)
Záhradná slávnosť (E06)
Veľká voda (E05)
další epizody (7)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky