foto

Christof Wackernagel

  • nar. 27.8.1951 (68 let)
    Ulm, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Bestatterin - Der Tod zahlt alle Schulden (TV film)
2017 Gift (TV film)
Zmatkářky: Každé řešení má svůj problém (TV film)
2016 Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
2015 Halbe Brüder
Obchodníci se smrtí (TV film)
Pampa Blues (TV film)
2014 bestefreunde
2012 Schleuderprogramm (TV film)
2011 Nový život s Lucy (TV film)
Podfukáři (TV film)
2009 Místo činu: Stuttgart - Smaragdová svatba (TV film)
Résiste - Aufstand der Praktikanten
2007 Pompeje: Zkáza (TV film)
2005 Tři sestry po německu (TV film)
2004 Můj bratr je pes
2003 Die Liebe kommt als Untermieter (TV film)
Tatort - Bienzle und der Tod im Teig (TV film)
Verrückt ist auch normal (TV film)
2002 Místo činu: Kolín - Zrada (TV film)
2001 Der Zimmerspringbrunnen
Dich schickt der Himmel (TV film)
Die Reise nach Kafiristan
Lammbock - Alles in Handarbeit
2000 Der Zufall und das Ende
Elitní zásahová jednotka (TV film)
Tatort - Direkt ins Herz (TV film)
1999 Der Grosse Bagarozy
Schwarzes Blut (TV film)
Tatort - Bienzle und die blinde Wut (TV film)
1998 Eisbär, Der
Ich schenk dir meinen Mann (TV film)
Kai Rabe gegen die Vatikankiller
1997 Der Mordsfilm - Schwanger in den Tod (TV film)
Děsivé soužití (TV film)
Tatort - Tödlicher Galopp (TV film)
Todsicheres Ding, Ein (TV film)
1996 Kinder ohne Gnade (TV film)
Männerpension
1995 Kommissar Klefisch - Klefischs schwerster Fall (TV film)
1994 4% muž v akci
Einfach nur Liebe
1993 Ein Mann für jede Tonart
1991 Ins Blaue (TV film)
1990 Hrozná holka
Spieler
1977 Achsensprung (TV film)
1976 Elixiere des Teufels, Die
1974 Bismarck von hinten oder Wir schliessen nie (TV film)
1970 Der Bettenstudent oder Was mach' ich mit den Mädchen?
1969 Al Capone im deutschen Wald (TV film)
Engelchen macht weiter - Hoppe, hoppe Reiter
1968 Andílek aneb Panna z Bambergu
Bis zum Happy-End
1967 Tetování

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zeuge der Anklage (S08E08)
2006 LadyLand (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2004 Ina & Leo (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Toten schenkt man nichts (S03E08)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
Sternenfänger (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)
Biester, Die (TV seriál)
Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Tank na scestí (S03E02)
1997 Das Amt (TV seriál)
Katrin ist die Beste (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
König von Bärenbach, Der (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
1993 Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Kommissar Klefisch (TV seriál)
S klauny přišly slzy (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1973 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

2018 Sympathisanten - Unser Deutscher Herbst
2007 Der Weiße mit dem Schwarzbrot

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky