foto

Salvador García Ruiz

  • nar. 1963
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2009 Castillos de cartón
2003 Las voces de la noche
2000 Druhá strana
1998 Mensaka

TV seriály

2021 Ana Tramel. El juego (TV seriál)
2019 La caza (TV seriál)
La cierva blanca (S01E08)
La batida (S01E07)
La Guardia (S01E06)
další epizody (6)
2018 Katedrála moře (TV seriál)
No somos como ellos (E05)
2012 Isabel (TV seriál)
2011 14 de abril. La República (TV seriál)
2010 Trpké víno (TV seriál)
2008 La Señora (TV seriál)
2005 Lobos (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1999 XIII premios Goya (TV pořad)
1991 Días de cine (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky