foto

Marie-Sophie Dubus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Emma (TV film)
2010 Fracture (TV film)
2009 Sous un autre jour (TV film)
2006 Harkis (TV film)
2005 Légende vraie de la tour Eiffel, La (TV film)
L’Enfant de personne  (TV film)
Nuit noire (TV film)
2004 Na hraně (TV film)
Procès de famille (TV film)
2003 Mata Hari, la vraie histoire (TV film)
À cran (TV film)
2002 Ostrov, kde se zastavil čas (TV film)
2001 Lisa
Violon brisé, Le (TV film)
2000 Věrnost
1997 Le Grand Batre (TV film)
Monde d'Angelo, Le (TV film)
The Climb
1996 Jaguár
1993 V pasti lásky
1992 L'Atlantide
1991 Modrá nota
1990 Matka, dcera a milenci
Pokojská (TV film)
Sladká pomsta
1989 Boris Godounov
Mé noci jsou krásnější než vaše dny
Nuit miraculeuse, La (TV film)
1988 Sladké lži
1986 Rodinná rada
Uprchlíci
1985 Orfeo
Šílená láska
1984 La Femme publique
1983 Otec & otec
Seber si svých pět švestek
1981 Posedlost
1979 La Brune de mes rêves
1978 Dívka v modrém sametu
1977 Madame Claude
Plus ça va, moins ça va
1975 Emmanuelle II
Vždycky prší tam, kde je mokro
1970 Osudový kruh
1969 Provaz a kolt
1968 Fille d'en face, La
1965 Le Vampire de Düsseldorf
1964 Mort d'un tueur, La
Yeux cernés, Les
1963 Komisař Maigret zuří
1962 Jessica

TV seriály

2010 Nováčci (TV seriál)
Une affaire de famille (S05E02)
Sur la touche (S05E01)
2007 Nováčci (TV seriál)
Dommage collatéral (S02E01)
2002 Groupe flag (TV seriál)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
1994 Les Yeux d'Hélène (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Regards d'enfance (TV seriál)
Zámek Oliviérů (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)

Dokumentární

1981 Brel (TV film)
1976 Les conquérants de l'inutile
1974 F jako falzifikát

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky