foto

Carmen Filpi

  • nar. 22.3.1923
  • zem. 9.5.2003 (80 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Back by Midnight
2002 Osm bláznivých večerů
4th Tenor, The
2001 Divoký kočky
2000 Goodbye, Casanova
1998 Phoenix
Píseň pro nevěstu
1997 Hon na myš
Vetřelec 007
1996 Last Chance Detectives: Escape from Fire Lake, The (TV film)
1994 Ed Wood
Second Dance
1993 Burani z Beverly Hills
1992 Waynův svět
1991 Aligátor 2: Mutace
Ocelové bludiště
Život pod psa
1990 Bourák Jake
1989 Noci v Harlemu
Případ Jessiky McClureové (TV film)
1988 Beetlejuice
Halloween 4: Návrat Michaela Myerse
1987 Bates Motel (TV film)
Glory Years (TV film)
Choď jako člověk
Kdo je ta holka
1986 Hollywood Zap
My Chauffeur
1985 Kluci od vedle
Pee-Weeho velké dobrodružství
Splašený vlak
The Sure Thing
1984 Ledoví piráti
1983 Deset minut do půlnoci
1982 Johnny Belinda (TV film)
1981 Tmavohnědá kopie
Útěk z New Yorku
1980 On the Nickel
1979 Boulevard Nights
Marciano (TV film)
1978 Pán prstenů
1977 Which Way Is Up?
1975 Capone
1974 Garden of the Dead
1973 Perpetual Motion Machine
1969 Wild Gypsies

TV seriály

2002 She Spies (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 Live Shot (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
Thunder Alley (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Dave's World (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Zlatý důl v Novém Mexiku (1. část) (S05E23)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Uncle Buck (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Just the Ten of Us (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
227 (TV seriál)
1984 It's Your Move (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Angie (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Poslední kabriolet (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace