foto

Mercedes Echerer

  • nar. 16.5.1963 (57 let)
    Linz, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Boomerang
2017 Tatort – Schock (TV film)
2016 Agonie
Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
Karussell
2012 Láska ze spermabanky (TV film)
Pomsta hříšnice (TV film)
2011 New York November
2010 Der Täter (TV film)
Meine Tochter nicht (TV film)
1999 Wanted
1996 Der See
1995 Mein Opa ist der Beste (TV film)
1993 Halbe Welt
1991 Café de l'union
Fahrt in die Hauptstadt
1990 Himmel oder Wienerstadt (studentský film)
Landläufiger Tod (TV film)
1988 Nachsaison

TV seriály

2020 Letzter Wille (TV seriál)
2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
2014 Die Detektive (TV seriál)
2013 Artist in Residence (TV seriál)
Janus (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
další epizody (4)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Iris Litani (S01E07)
Soko Vídeň (TV seriál)
Preis der Schönheit (S05E06)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Erntezeit (S02E09)
Gute Zusammenarbeit (S02E06)
2007 Die 4 da (TV seriál)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Mundtot (S02E06)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1989 Calafati Joe (TV seriál)

Dokumentární

2020 Wien 1918 - Tagebücher des Umbruchs (TV film)
2019 Universum History: Elisabeth - Kaiserin auf der Flucht (TV film) - vyp.
2017 Když se lidé začali usazovat (TV film) - vyp.
2016 Mein Bezirk: Mein Linz (TV film)
Pummerin - Die Stimme Österreichs (TV film) - vyp.
2015 Der Wiener Stephansdom - Die Wiedergeburt eines Wahrzeichens (TV film) - vyp.
Österreich von oben (TV seriál) - vyp.
2014 Schlossherren des 21. Jahrhunderts (TV film) - vyp.
2013 Universum History (TV seriál) - vyp.
2002 Top Secret: Wasser - Auf der Spur eines unerklärlichen Phänomens (TV film) - vyp.
1997 Kreuz & Quer (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2006 Mulatschag (TV pořad)
2003 Bei Stöckl (TV pořad)
1991 Wer lacht, gewinnt (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky