foto

Justus Neumann

  • nar. 1948

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Blunzenkönig
2010 Der Täter (TV film)
2006 Svatba mého manžela (TV film)
2003 Jetzt erst recht (TV film)
2001 Tom und die Biberbande (TV film)
2000 Heimkehr der Jäger
1996 Charms Zwischenfälle
1986 Das zweite Schraube-Fragment
Wohin und zurück - Teil 3: Welcome in Vienna (TV film)
1983 Was Flügel hat, fliegt (TV film)
1982 Der grüne Stern (TV film)
Schloß mit späten Gästen (TV film)
1980 Tatort - Mord auf Raten (TV film)
1978 Grüne Witwen sind sie alle! (TV film)

TV seriály

1984 Lebenslinien (TV seriál)
1979 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Karrieren (E20)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky