foto

Klaus Ortner

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Die Fremde und das Dorf (TV film)
2012 Nepohodlný svědek (TV film)
2010 Der Täter (TV film)
Super plán (TV film)
2007 Ein Paradies für Pferde (TV film)
Molly & Mops (TV film)
2005 Hledám maminku (TV film)
2004 Hurensohn
Paradies in den Bergen (TV film)
Silentium
Utajené dědictví (TV film)
2003 Jetzt erst recht (TV film)
Můj muž, můj život a ty (TV film)
Twinni
Čas vlků
2002 Ich gehöre dir (TV film)
Taxi für eine Leiche
2000 Přepadení
1999 Liebe versetzt Berge (TV film)
1998 Neue Freiheit - keine Jobs
Suzie Washington
1997 Picasso in München
1993 Ich bin da, ich bin da
1991 I Know the Way to the Hofbrauhaus (TV film)
Niemandsland
1990 Zwei (studentský film)

TV seriály

2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
2012 Soko Vídeň (TV seriál)
Späte Gegend (S08E03)
2008 Venkovská lékařka (TV seriál)
Ein neues Leben (E05)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
Blutige Ernte (S03E01)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Zeit der Lese (S01E10)
Fatale Forderungen (S01E08)
Schockierende Wahrheit (S01E05)
další epizody (4)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Vatermord (S01E04)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
In Vino Veritas (S04E11)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wo ist Kurt? (S02E10)
Das Duell (S02E09)
Polterabend (S02E07)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Die Haube (S01E08)
Wasser predigen und Cognac trinken (S01E06)
Die goldene Hochzeit (S01E01)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Das Biotop (S02E08)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Freiheit (S01E26)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Přines mi hlavu Beethovena (S01E12)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky