foto

Thomas Kail

  • nar. 20.1.1978 (42 let)
    Alexandria, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Hamilton
2016 Pomáda: Živě (TV film)

TV seriály

2019 Fosse/Verdonová (TV seriál)
Life is a Cabaret (E01)
2015 The Jack and Triumph Show (TV seriál)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A sousedka ze shora (S01E14)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Hamilton

Dokumentární

2020 We Are Freestyle Love Supreme

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky